Дата и час: 08 Дек 2019, 23:47
Font Size
   

Идеята на раздела

Идеята на раздела

Мнениеот Петър » 12 Май 2011, 20:15

Всеки, който си купува аудио списания или чете рецензии за различни аудио продукти онлайн, може да бъде причислен към една от следните две категории:

1) - на индивидите, които вярват сляпо на маркетинга, ползвайки го единствено като информативна опора, която да им помогне да си изградят системите
2) - на индивидите, които имат алергия към аудио списанията и получават моментален обрив, в момента в който очите им видят реклама на даден аудио компонент и които редовно слушат музика на живо и харесват това звучене.

Този раздел не е предназначен за първата категория хора, защото информацията, поднесена тук, е в пряк разрез с тяхната вяра. Темите, фигуриращи тук, ще доведат до техния психичен дисбаланс, затова по добре да ги отбегнат! Всъщност темите тук имат за за цел да свършат това, което прави и прожекторчето на следната илюстрация:

РЕГИСТРАЦИЯ или ВХОД за пълен достъп. РЕГИСТРАЦИЯ или ВХОД за пълен достъп. ... :lol:

Да, реалността е сурова и не всеки е готов да включи прожектора, за да разбере къде се намира в координатната система на аудиото, където измеренията са повече от две. Тук се говори единствено за реалността, обсъждат се различните нейни аспекти и се борави с факти и звукови доказателства. Ако някой от първата група не харесва реалността, такава каквато е, то той е щастливец, на който препоръчвам трети диоптър розови аудио очила, с направление някой от безбройните сайтове за аудио-облъчване. Обаче нека не забравя , че тестото, когато е облъчено/нагрято добре, се превръща чисто и просто в един кръгъл, изпечен и хрупкав Геврек. Аудио-индустрията обича да похапва Гевреци (и то колко при това!!), особено когато джобът на Геврека е по-голям от самия Геврек :cool:

Няколко думи и към сериозните хора:

Всеки, който се интересува от сериозен звук и иска системата му да наподобява максимално звука, който чува на живо, е добре дошъл тук. Тук се говори само на сериозни теми – звук, музика и техните аспекти, факторите, които им влияят и други любопитни неща, свързани с аудиото.
http://www.youtube.com/watch?v=4Z9WVZddH9w
Аватар
Петър
 
Мнения: 217
Регистриран на: 16 Юни 2010, 14:17

Назад към Кътчето на Хараланов

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

Кой е на линия

Общо на линия e 1 потребител :: 0 регистрирани0 скрити и 1 гости (Информацията се обновява на всеки 5 минути)
На 01 Апр 2019, 15:43 е имало общо 99 посетители наведнъж.

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

::